Vinde siteuri / Vinde domenii

Doriți să vindeți site-ul dvs. sau doriți să vindeți domeniu?

pretsiteweb.ro vă perminte să vindeți siteuri web sau domenii și permitând altor utilizatori să vă contacteze.

Pentru a le spune oamenilor că puteți vinde siteul sau domeniu dvs. cu o ofertă bună, urmați aceste simple instrucțiuni.

  1. Inscrie-te / Autentifică-te pe pretsiteweb.ro.
  2. Verificați-vă siteul web / domeniul pe pretsiteweb.ro (Deschideți pagina principală pretsiteweb.ro și scrieți siteul dumneavostră / numele domeniului, apoi faceți click pe „Calculează”).
  3. După ce ați analizat și calculat prețul siteului dumneavostră, faceți click pe linkul „Vinde siteul / domeniul” din secțiunea Widgets. Sau faceți clic pe linkul Dashboard din meniu.
  4. Se deschide pagina de verificare a site-ului. Puneți codul HTML pe pagina principală (rădăcină) a siteului dvs. și introduceți informațiile solicitate. Faceți click pe butonul „Verificați”. Dacă verificarea a fost efectuată cu succes, completați formularul și siteul / domeniul dvs. este afișat pentru vânzare pe pretsiteweb.ro.
  5. Verifică daca siteul/domeniul este listat pe pagina Cumpară site web.
  6. Si așteptați ca cineva sa vă contacteze. Dacă cineva este interesat de siteul / domeniu dumneavostră, veți primi un e-mail de la potențialul cumpărător, inclusiv informațiile sale de contact.

Verificați siteurile și domeniile la vânzare